About Us

We try to make people feel confident and willing to develop themselves in the working environment.
If you love what you do, you never give up or fail.
Read more… >>

Testimonial:
Une quhem Eriona Beqiraj dhe vij nga nje ekperience 10 vjecare ne fushen e
Marketingut. Para 1 viti jam kontaktuar nga Zj. Joana Cela, e cila perfaqeson
kompanine e rekrutimit HireMe ne Tirane.
Pas negociatave te shumta dhe fale profesionalitetit dhe korrektesise qe e
karakterizon kete kompani, une aktualisht punoj si Menaxhere Marktingu ne nje
nga kompanite me prestigjoze nderkombetare e quajtur ICTS Albania.
Faleminderit per punen dhe kohen e kushtuar ndaj meje.

Hire Me is the leading Recruitment and HR Consultancy Company in Albania.
Our main inspiration are THE PEOPLE and their professional history growth.